szolgáltalásaINK

62035_chrysodomus.png
IMG_6630_Fb.jpg

Meghívók

Egyedi és személyre szabható esküvői meghívók tervezése, nyomtatása

Az esküvői arculat megtervezésétől a tökéletes papír kiválasztásáig mindenben a pár segítségére vagyunk. 

IMG_2127.jpg

Névjegyek

Névjegyek, szórólapok, levélpapírok


Minden olyan egyedi papírtermékben hiszünk, ami kifejezi, hogy a tulajdonosa mennyire fontos és minőségi munkát végez a világban.

Designer

Grafikai tervezés

Arculat tervezés, kiadványszerkesztés, és nyomdai előkészítési munkák


Az álommunka számunkra az, ha a grafikai tervezéstől egészen a nyomdai kivitelezésig kísérhetjük a ránk bízott feladatot.

MUR_INK_Letterpress-3303.jpg

Egyedi kézműves nyomatok

Poszterek, képeslapok, ajándékkártyák, oklevelek
 

Bármi, ami papírral és  magasnyomással kapcsolatos, a szívünkhöz közel áll. Legyen az egy lakberendezési tárgy, egy kedves papírra vetett üzenet, vagy egy prémium ajándékkártya a válalkozásodnak.

_MG_0155.jpg

Workshopok

Egyedi poszternyomtatós alkalmak, csapatépítő események, lány- vagy legénybúcsú...

Ha szeretnél valakit meglepni azzal, hogy a saját kézműves nyomatát elkészíthesse, szakmai segítséggel és jókedvvel várunk a műhelyünkben!

 

meghívók

Mivel magunk is az esküvői meghívónk tervezése kapcsán kerültünk először kapcsolatba a magasnyomással, tudjuk, milyen érzés megtervezni a tökéletes formát, méretet, illusztrációt, és aztán keresni azt a szolgáltatót, aki a legapróbb részletekig tud majd alkalmazkodni az elképzeléseinkhez. Mi a mai napig erre törekszünk. 

Egyedi meghívóink  a grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezésig a párral folyamatosan egyeztetve készülnek.

Személyre szabható meghívóink pedig ideálisak lehetnek számotokra, ha gyors és költséghatékony, mégis prémium minőségű meghívóról álmodtok.  

 

1/11

Természetesen kész grafikai tervek nyomdai kivitelezését is vállaljuk, amennyiben magasnyomással képzeltétek el a tökéletes meghívót!

Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy küldd el nekünk a grafikai tervet a meghívó egyéb paramétereivel együtt, ami alapján kalkulálunk majd neked egy hozzávetőleges árat és egy lehetséges határidőt, amin belül elkészülhetnek a nyomatok!

IMG_9361.png
1/26
geometria2_08_zold.png

névjegyek

 

Grafikusként az egyik legizgalmasabb feladatnak találjuk személyes arculatok tervezését, de azt is tudjuk tapasztalatból, hogy amit a monitoron megtervezve látunk, a valóságban, 3 dimenziós formában még nagyon sokféleképpen manifesztálódhat.

 

Mi arra törekszünk, hogy a magasnyomás minden előnye és prémium tulajdonsága erősítse a digitálisan megtervezett névjegyek arculati elemeit.

 

A letterpress névjegyek nálunk nem egyszerűen "kinyomtatásra" kerülnek.
A grafikai tervek nyomdai előkészítésétől, a leggalkalmasabb papír kiválasztásán át, a kézműves nyomtatásig minden egyetlen célt szolgál:  egy számodra tökéletes, papírműtárgy, a névjegykártyád.

megalkotását. 

Bár az álommunka számunkra mindig az, ha egy névjegy megszületését végigkísérhetjük a grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezésig, természetesen kész grafikai tervekkel is szívesen dolgozunk!

Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy küldd el nekünk a grafikai tervet a kártyák egyéb paramétereivel együtt, ami alapján kalkulálunk majd neked egy hozzávetőleges árat és egy lehetséges határidőt, amin belül elkészülhetnek a nyomatok!

geometria2_07_zold.png
IMG_2296.png
geometria2_02_piros.png

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

grafikai
  tervezés