szolgáltalásaINK

62035_chrysodomus.png
IMG_6630_Fb.jpg

Meghívók

Egyedi és személyre szabható esküvői meghívók tervezése, nyomtatása

Az esküvői arculat megtervezésétől a tökéletes papír kiválasztásáig mindenben a pár segítségére vagyunk. 

IMG_2127.jpg

Névjegyek

Névjegyek, szórólapok, levélpapírok


Minden olyan egyedi papírtermékben hiszünk, ami kifejezi, hogy a tulajdonosa mennyire fontos és minőségi munkát végez a világban.

Designer

Grafikai tervezés

Arculat tervezés, kiadványszerkesztés, és nyomdai előkészítési munkák


Az álommunka számunkra az, ha a grafikai tervezéstől egészen a nyomdai kivitelezésig kísérhetjük a ránk bízott feladatot.

MUR_INK_Letterpress-3303.jpg

Egyedi kézműves nyomatok

Poszterek, képeslapok, ajándékkártyák, oklevelek
 

Bármi, ami papírral és  magasnyomással kapcsolatos, a szívünkhöz közel áll. Legyen az egy lakberendezési tárgy, egy kedves papírra vetett üzenet, vagy egy prémium ajándékkártya a válalkozásodnak.

_MG_0155.jpg

Workshopok

Egyedi poszternyomtatós alkalmak, csapatépítő események, lány- vagy legénybúcsú...

Ha szeretnél valakit meglepni azzal, hogy a saját kézműves nyomatát elkészíthesse, szakmai segítséggel és jókedvvel várunk a műhelyünkben!

 

meghívók

Mivel magunk is az esküvői meghívónk tervezése kapcsán kerültünk először kapcsolatba a magasnyomással, tudjuk, milyen érzés megtervezni a tökéletes formát, méretet, illusztrációt, és aztán keresni azt a szolgáltatót, aki a legapróbb részletekig tud majd alkalmazkodni az elképzeléseinkhez. Mi a mai napig erre törekszünk. 

Egyedi meghívóink  a grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezésig a párral folyamatosan egyeztetve készülnek.

Személyre szabható meghívóink pedig ideálisak lehetnek számotokra, ha gyors és költséghatékony, mégis prémium minőségű meghívóról álmodtok.  

 

1/11

Természetesen kész grafikai tervek nyomdai kivitelezését is vállaljuk, amennyiben magasnyomással képzeltétek el a tökéletes meghívót!

Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy küldd el nekünk a grafikai tervet a meghívó egyéb paramétereivel együtt, ami alapján kalkulálunk majd neked egy hozzávetőleges árat és egy lehetséges határidőt, amin belül elkészülhetnek a nyomatok!

1/26
geometria2_08_zold.png

névjegyek

 

Grafikusként az egyik legizgalmasabb feladatnak találjuk személyes arculatok tervezését, de azt is tudjuk tapasztalatból, hogy amit a monitoron megtervezve látunk, a valóságban, 3 dimenziós formában még nagyon sokféleképpen manifesztálódhat.

 

Mi arra törekszünk, hogy a magasnyomás minden előnye és prémium tulajdonsága erősítse a digitálisan megtervezett névjegyek arculati elemeit.

 

A letterpress névjegyek nálunk nem egyszerűen "kinyomtatásra" kerülnek.
A grafikai tervek nyomdai előkészítésétől, a leggalkalmasabb papír kiválasztásán át, a kézműves nyomtatásig minden egyetlen célt szolgál:  egy számodra tökéletes, papírműtárgy, a névjegykártyád.

megalkotását. 

Bár az álommunka számunkra mindig az, ha egy névjegy megszületését végigkísérhetjük a grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezésig, természetesen kész grafikai tervekkel is szívesen dolgozunk!

Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy küldd el nekünk a grafikai tervet a kártyák egyéb paramétereivel együtt, ami alapján kalkulálunk majd neked egy hozzávetőleges árat és egy lehetséges határidőt, amin belül elkészülhetnek a nyomatok!

geometria2_07_zold.png
IMG_2296.png

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

grafikai
  tervezés