top of page

szolgáltalásaINK

MUR_INK_Letterpress-3303.jpg

EGYEDI NYOMATOK

Poszterek, képeslapok, ajándékkártyák, oklevelek
 

Bármi, ami papírral és  magasnyomással kapcsolatos, a szívünkhöz közel áll. Legyen az egy lakberendezési tárgy, egy kedves papírra vetett üzenet, vagy egy prémium ajándékkártya a válalkozásodnak.

_MG_0155.jpg

WORKSHOPOK

Egyedi poszternyomtatós alkalmak, csapatépítő események, lány- vagy legénybúcsú...

Ha szeretnél valakit meglepni azzal, hogy egy különleges program keretében elkészíthesse a saját kézműves nyomatát, szakmai segítséggel és jókedvvel várunk a műhelyünkben!

62035_chrysodomus.png
IMG_6630_Fb.jpg

MEGHÍVÓK

Egyedi, minden elemében személyre szabható esküvői meghívók tervezése, nyomtatása

Az esküvői arculat megtervezésétől, a tökéletes papír kiválasztásán át a nyomdai kivitelezésig mindenben a segítségedre leszünk.

IMG_2127.jpg

NÉVJEGYEK

Névjegyek, szórólapok, levélpapírok


Olyan nyomatokat tervezünk és készítünk, amelyek kifejezik mindazt a szaktudást, lelkesedést és erőfeszítést, amit egy névjegy tulajdonosa naponta beletesz a munkájába

Designer

GRAFIKAI TERVEZÉS

Arculat tervezés,
logó tervezés, kiadványszerkesztés


Minden projektben ötvözzük a grafikai tervezésben és nyomdai kivitelezésben szerzett tapasztalatainkat. Ez a két szakterület összehangolva működik a legjobban. 

Választható technológiák

technologies
TE-07689.jpg

Letterpress

Másnéven magasnomyás.

 

Papírba nyomódó, festékes nyomat, utánozhatatlan texturával, szinte korlátlan színválasztékkal

Nem alkalmas a papír színénél világosabb szín nyomtatására

Színátmenetet, fotorealisztikus, sok színű képet sajnos nem tudunk nyomtatni

A technológiák szabadon kombinálhatóak

sz_meghivo

meghívók

Tudjuk, milyen érzés megtervezni álmaid esküvői meghívóját, majd szembesülni azzal, hogy nehéz megtalálni azt a szolgáltatót, aki a legapróbb részletekig képes megvalósítani az elképzeléseiteket.

Mi minden meghívó tervezésénél és gyártásánál arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legegyedibb megoldást, 
ezért a grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezésig folyamatosan egyeztetünk, együtt ötletelünk a megrendelőinkkel.

KÉSZ GRAFIKAI TERVEKKEL IS SZÍVESEN DOLGOZUNK!

Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy küldd el nekünk a grafikai tervet a meghívó egyéb paramétereivel együtt, ami alapján kalkulálunk majd neked egy hozzávetőleges árat és egy lehetséges határidőt, amin belül elkészülhetnek a nyomatok!

IMG_9361.png
geometria2_08_zold.png

névjegyek

sz_nevjegy

Grafikusként az egyik legizgalmasabb feladatnak találjuk személyes arculatok tervezését. Tapasztalatból tudjuk, hogy amit a monitoron megtervezve látunk, a valóságban, 3 dimenziós formában még nagyon sokféleképpen manifesztálódhat.

Mi arra törekszünk, hogy a magasnyomás minden előnye és prémium tulajdonsága erősítse a digitálisan megtervezett névjegyek arculati elemeit.

 

A letterpress névjegyek nálunk nem egyszerűen "kinyomtatásra" kerülnek. A grafikai tervek nyomdai előkészítésétől, a legalkalmasabb papír kiválasztásán át, a kézműves nyomtatásig minden egyetlen célt szolgál:  egy számodra tökéletes, papírműtárgy, a névjegykártyád megalkotását. 

KÉSZ GRAFIKAI TERVEKKEL IS SZÍVESEN DOLGOZUNK!

Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy küldd el nekünk a grafikai tervet a kártyák egyéb paramétereivel együtt, ami alapján kalkulálunk majd neked egy hozzávetőleges árat és egy lehetséges határidőt, amin belül elkészülhetnek a nyomatok!

geometria2_07_zold.png
IMG_2296.png
geometria2_02_piros.png

grafikai
  tervezés

bottom of page